Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vrlo slab start za komediju Kaskader s Ryanom Goslingom
Film u domaćim kinima igra od 25.4., a u američka je stigao tek protekli vikend

Vrlo slab start za komediju "Kaskader" s Ryanom Goslingom

Foto: YouTube

Ryan Gosling i Emily Blunt zvijezde su nove akcijske komedije The Fall Guy, Kaskader u domaćem prijevodu, koja je ovih dana stigla u kina, ali koja nije ostvarila očekivani startni uspjeh.

Film studija Universal u Sjevernoj je Americi zaradio oko 28,5 milijuna dolara što je dosta slabije od projekcija koje su predviđale od 30 do 40 milijuna. U ostatku svijeta zaradio je još 25,4 milijuna, a kad se uzme u obzir budžet od 140 milijuna dolara i to bez troškova promocije i marketinga – jasno je da ova akcijska komedija mora još puno zaraditi da bi bila profitabilna.

Kaskader je režirao David Leitch, čija je prethodna akcijska komedija bila Bullet Train s također poznatim glumačkim imenima (Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor-Johnson) te koja u svom početku nije ostvarila očekivano, da bi do kraja prikazivanja zarada ukupno iznosila 239 milijuna dolara na budžet od oko 90 milijuna. Osim nade da će Kaskader dugoročno ostvariti planiran uspjeh, naklonjena mu je i kritika i publika (ima 83% na Rotten Tomatoes i ocjenu A- na CinemaScore-u).

Radnja filma prati bivšeg kaskadera (Gosling) koji se vraća u posao kako bi pronašao nestalu veliku filmsku zvijezdu (Aaron Taylor-Johnson) te tako spasio najnoviji hit velikog studija koji pak režira njegova bivša djevojka (Blunt). Navodi se kako je film svojom tematikom velika posveta svim kaskaderima diljem svijeta koji su jedan od važnijih dijelova filma, a često nevidljivi.

Kaskader u hrvatskim kinima igra od 25. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala