Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kraven the Hunter u kinima tek u prosincu, Karate Kid isto kasnije od planiranog
Sony je napravio neke promjene u svom rasporedu koje se tiču dugo očekivanih naslova

"Kraven the Hunter" u kinima tek u prosincu, "Karate Kid" isto kasnije od planiranog

Foto: YouTube

Sonyjev film Kraven the Hunter dobio je premještaj s kolovoza na prosinac tako da jedan od Spider-Manovih najvećih neprijatelja u kina stiže tek 13. prosinca ove godine, datum za koji je Sony prvotno planirao svoj novi Karate Kid.

Kraven the Hunter imat će oznaku R, a u glavnoj je ulozi Aaron Taylor-Johnson u priči o podrijetlu jednog od Marvelovih negativaca i to prije nego što je krenuo na osvetnički pohod protiv Spider-Mana – dakle dok je bio samo ruski plemić Sergei Kravinoff koji je postao lovac opsjednut traženjem velikih plijenova. Režiju potpisuje J.C. Chandor prema scenariju Richarda Wenka, Arta Marcuma i Matta Hollowaya. U ostalim ulogama su Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott i Russell Crowe.

Karate Kid prema novom planu u kina bi trebao doći 30. svibnja 2025. godine, odnosno nakon šeste i finalne sezone serije Cobra Kai koju do kraja ove godine očekujemo na Netflixu.

Radnja za film i dalje nije poznata, zna se jedino da će film spojiti Ralpha Macchija i Jackieja Chana, a nedavno je bila objavljena globalna audicija za glavnu ulogu za koju je naposljetku odabran Ben Wang kao Li Fong. U ostalim ulogama naći će se Joshua Jackson, Sadie Stanley, Ming-Na Wen, Aramis Knight i Wyatt Oleff. Snimanje Karate Kida krenulo je ovog mjeseca u Kanadi, a snimanje se odvija pod radnim naslovom Victory Boulevard. Režiju potpisuje Jonathan Entwistle, a scenarij Rob Lieber.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala