Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jesen na Pickboxu: Vrijeme je za nove serije
Gledajte "CSI:Cyber" i "Državnu tajnicu" samo 24 sata nakon svjetske premijere

Jesen na Pickboxu: Vrijeme je za nove serije

Pickbox vam i ove jeseni donosi ekskluzivne premijere serija, pa tako odmah nakon svjetske premijere možete uživati u novoj sezoni CSI: Cybera i s već uhodanim agentom Mundom i agenticom Avery Ryan rješavati internet zločine koji svoj put nekako pronađu i u stvarnom svijetu. CSI: Cyber pratite ponedjeljkom u 21.00 h od 5. listopada.

Serijama koje hrvatska publika može pratiti u isto vrijeme kada i američka pridružuje se i ovogodišnji dobitnik 5 Emmyja i 2 Zlatna Globusa, serija Transparentno. Osim Jeffreyja Tambora koji briljira u ulozi žene, u seriji Fargo rađenoj prema filmskom predlošku braće Cohen, iznenadit ćemo se zlikovskom ulogom Billyja Boba Thorntona. 

Da će ova jesen biti serijski plodna, dokaz je i druga sezona odlične Državne tajnice s Teom Leoni u glavnoj ulozi. Na gladne oči gledatelja čekaju i najnovije sezone serija Pod Kupolom, Doktori za seks i Sjeme života čije su finalne epizode tek ugledale svjetla malih ekrana. 

Uvod u anatomiju serija je koju se treba gledati uz tri pakiranja maramica. I sladoled u ogromnoj kutiji jer je to način na koji se Ameri nose s bilo kakvim tužnim događajima u životu. Svim fanovima McDreamyja, donosimo vam radosnu vijest – u listopadu će na Pickboxu biti dostupno 10 sezona, i to odjednom.

Ako ste se zaželjeli nečega što graniči s onostranim i neobjašnjivim, poletite galaksijom uz kapetana Jean-Luca Picarda uz dvije pridodane sezone (treća i četvrta) Zvjezdanih staza: nova generacija. Četvrta i peta sezona Zvjezdanih vrata SG-1 omogućit će gledateljima prolazak kroz magični portal, ulazak u drugu galaksiju i otkriće svjetova toliko drugačijih od našeg.

Osim hit serija, ovaj mjesec dolazi i mnoštvo Disneyjevih klasika: Pocahontas, Pocahontas 2, Snjeguljica i 7 patuljaka, John Carter, Dinosaur, Otok s blagom, Atlantida: Izgubljeno carstvo i Atlantida: Milov povratak

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala