Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća li se One Tree Hill?
Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles i Antwon Tanner na društvenim su mrežama najavili "tajanstveni projekt"

Vraća li se "One Tree Hill"?

Članovi glumačke ekipe serije One Tree Hill Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles i Antwon Tanner na društvenim su mrežama objavili slike "iza scene" njihovog novog tajanstvenog projekta. Postoji li šansa da je taj projekt oživljavanje serije One Tree Hill?

Vrlo brzo nakon objavljivanja svi su svoje objave obrisali i tako još više pokrenuli glasine.

Sve objave imale su hashtag #christmas2018 pa su već počela nagađanja da bismo ove godine mogli vidjeti nekakav božićni specijal s omiljenom ekipom iz malog grada Tree Hilla.

Originalna serija prikazivala se devet sezone od 2003. do 2012. godine i originalna priča pratila je dva polubrata Lucasa (Chad Michael Murray) i Nathana Scotta (James Lafferty), koji su se natjecali za poziciju u srednjoškolskom košarkaškom timu.

Ostatak serije se bavio temama njihovih ljubavnih života, Hilarie Burton glumila je Peyton Sawyer, koja je bila i s Nathanom i s Lucasom. Robert Buckley bio je Nathanov sportski agent Clay Evans, Antwon Tanner je glumio Lucasovog dugogodišnjeg prijatelja Antwona 'Skillsa" Taylora, a Danneel Ackles im se pridružila u trećoj sezoni kao zločesta djevojka Rachel Gatina.

Iako je serija s prikazivanjem prestala 2012., ipak se prošle godine našla na naslovnicama, nakon što je nekoliko žena (uključujući Hilarie Burton) optužilo tvorca serije Marka Schwahna za seksualno zlostavljanje te je on dobio otkaz na seriji Royals, na kojoj je u tom trenu radio.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala