Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gabina kuća lutaka stiže na veliki ekran!
Netflixova igrano-animirana serija za djecu osvojila je svijet, a DreamWorks i Universal rade na filmskoj inačici već za 2025.

Gabina kuća lutaka stiže na veliki ekran!

Foto: YouTube

Gabi i njezine mace dolaze na veliki ekran i to već sljedeće godine!

Ovih su dana DreamWorks Animation i Universal otkrili kako intenzivno rade film prema Netflixovoj hit seriji Gabina kuća lutaka (Gabby's Dollhouse) u kojem će Laila Lockhart Kraner reprizirati svoju ulogu naslovne Gabi, a film zasad nosi jednostavan naziv Gabby's Dollhouse: The Movie.

Igrano-animirana (CGI) serija ogroman je Netflixov hit još od 2021. godine kad je stigla na taj streaming i zamišljena je kao pustolovina za predškolsku djecu koja prate 12-godišnju djevojčicu koja se uz pomoć čarobnih mačjih ušiju smanjuje na veličinu prikladnoj kućici za lutke kad kreće animirana inačica u kojoj sa svojim macama rješava različite situacije i probleme. Poanta jest da djeca nauče učiti iz svojih pogrešaka, a sve to uz puno zabave, glazbe, plesa, kuhanja i ostalih zanimljivosti.

Koliko je zasad poznato, u Gabby's Dollhouse: The Movie Gabi (Laila Lockhart Kraner) kreće na putovanje s bakom Gigi u nevjerojatan Cat Francisco, ali se nađe u ogromnom problemu kad se njezina kućica za lutke nađe u krivim rukama pa će Gabi morati krenuti kroz stvaran svijet kako bi pronašla kućicu i spasila svoje mace.

Seriju su osmislile Traci Paige Johnson i Jennifer Twomey koje na filmu rade kao izvršne producentice, a režirat će ga Ryan Crego prema scenariju Kirka DeMicca i Faryn Pearl. O popularnosti serije govori i činjenica da se diljem svijeta prodaju razni merch iz serije: od igračaka, odjeće i društvenih igara, a tu su i aplikacija te YouTube kanal.

Gabby's Dollhouse: The Movie u kinima očekujemo 26. rujna 2025. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala