Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova serija Archie prati nevjerojatnu priču holivudske ikone Caryja Granta
Epic Drama ovog nas svibnja vodi na čudesno putovanje kroz život holivudske legende Caryja Granta

Nova serija "Archie" prati nevjerojatnu priču holivudske ikone Caryja Granta

Ovog svibnja gledatelji imaju priliku krenuti na čudesno putovanje kroz život holivudske legende Caryja Granta u novoj četverodijelnoj biografskoj dramskoj seriji Archie. Ta hvaljena serija ekranizira pet faza iz eklektičnog života holivudske zvijezde, a premijeru u srednjoj i istočnoj Europi možete pogledati ekskluzivno na programu Epic Drama 8. svibnja u 21 sat. Serija Archie upoznaje nas s fascinantnom pričom o tome kako se Archie Leach, dječak iz Bristola, pretvorio u uglađenog i kultnog Caryja Granta, smještena je u vrijeme zlatnog doba Hollywooda, a vodi nas kroz Grantov buran život, od njegovog problematičnog djetinjstva do meteorskog uspona do slave.

U dobi od 58 godina i s trećim propalim brakom, Cary Grant, kojeg tumači hvaljeni britanski glumac Jason Isaacs, usamljen je i sjetan u Los Angelesu. Dok se bori sa svojim osobnim demonima, vraćamo se teškom djetinjstvu Archieja Leacha u viktorijanskom Bristolu.

Napušten od oca i uvjeren da mu je majka mrtva, mladi Archie pronalazi utjehu i smisao života u družini Boba Pendera – skupini akrobata koji nastupaju na bristolskom hipodromu.

Odlučan uspjeti u životu, Archie odlazi s trupom u New York, gdje se zaljubljuje u uzbudljivu Ameriku te se odbija vratiti kući. Poslije dolazi u Hollywood, gdje susreće filmsku ikonu Mae West. Uzima ime Cary Grant i ostvaruje zvjezdani uspjeh, no doznaje i šokantne vijesti koje razotkrivaju njegovu prošlost i prisiljavaju ga da se suoči s davno zaboravljenim istinama.

Serija istražuje i Grantove ljubavne zavrzlame, posebice njegov odnos s mladom glumicom Dyan Cannon. Grant se teško veže uz druge ljude što je posljedica njegovog burnog odrastanja, a u središtu su pozornosti usponi i padovi u njegovom osobnom životu, uključujući brak s Cannon i rođenje njihove kćeri Jennifer.

Uz vrhunske glumačke izvedbe i uzbudljivu priču, Archie nudi dirljiv i intiman portret jedne od najdugotrajnijih holivudskih ikona.

Ne propustite premijeru serije Archie na programu Epic Drama 8. svibnja u 21 sat.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala