Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za četvrtu sezonu hit serije The Boys najavljuje rat epskih razmjera
Homelander je spreman postati gnjevni bog u četvrtoj sezoni serije "The Boys"

Trailer za četvrtu sezonu hit serije "The Boys" najavljuje rat epskih razmjera

Prime Video ovih je dana obožavateljima serije The Boys priredio iznenađenje objavivši novi službeni trailer za četvrtu sezonu hit serije. Uz već uobičajenu količinu krvoprolića, ludila i komičnih trenutaka, trailer nam je otkrio i neke od glavnih priča nadolazeće sezone, koje će biti jednako lude kao i do sada.

Novi trailer otkriva nam kako je Homelander (Antony Starr) u novoj sezoni potpuno pušten s lanca i radi drastične promjene u Sedmorki. Njegov je plan prestati biti prijateljski nastrojen superjunak i dati do znanja ljudima da su oni zapravo bogovi koji mogu upravljati normalnim ljudima.

Homelanderov drastičan potez podijeli zemlju još više, neki smatraju kako je vođa grupe superjunaka fašist dok drugi vjeruju kako ima pravo pokazivati svoju moć kako bi održao ono što on smatra redom i kontrolom.

S druge strane Butcher (Karl Urban) ponovno okuplja svoje Boyse kako bi isprobali novo oružje koje bi im moglo dati veliku prednost nad Homelanderom i njegovim timom. Također se udružuje i sa zagonetnim likom kojeg glumi Jeffrey Dean Morgan, kako bi nabavio virus koji ubija Supere. Starlight (Erin Moriarty) ne slaže se s Butcherom oko toga jer smatra da je taj potez ipak malo previše lud i drastičan, ali drastična vremena zahtjevaju drastične mjere.

Ludosti u svakom slučaju neće nedostajati ni u četvrtoj sezoni serije The Boys, koja se na Prime Video vraća 13. lipnja s prve tri epizode.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala