Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix otkrio kompletnu glumačku postavu za 2. sezonu serije Wednesday
Nova sezona krenula je s produkcijom, a u njoj nas čekaju izvrsni glumci

Netflix otkrio kompletnu glumačku postavu za 2. sezonu serije "Wednesday"

Foto: YouTube

Iz genijalnog uma Tima Burtona uskoro nam stiže druga sezona Netflixove hit serije Wednesday za koju je jučer otkrivena kompletna glumačka postava!

U kratkom videu možemo vidjeti Stvar kako dijeli scenarije tako što ih baca pred vrata na kojima piše ime glumca ili glumice i lik koji je utjelovio/la. Idemo redom: Joy Sunday je Bianca, Joanna Lumley je baka, Catherine Zeta-Jones ponovno je zaigrala Morticiju, Emma Myers Enid, zatim je tu novo lice i to Steve Buscemi kao Barry Dort (navodno novi ravnatelj Nevermore Academy), Billie Piper je Capri, a Thandiwe Newton doktorica Fairburn. Na kraju Stvar dolazi do sobe u kojoj se nalazi glavna zvijezda koju ponovno igra nezamjenjiva Jenna Ortega.

Uz navedene, u stalnoj glumačkoj postavi su Hunter Doohan, Victor Dorobantu, Moosa Mostafa, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Georgie Farmer, Isaac Ordonez, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor i Luis Guzman, dok se u gostujućim ulogama nalaze Jamie McShane, Frances O'Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo, Fred Armisen i Christopher Lloyd.

Detalji o novim likovima još nisu poznati, kao niti detalji o radnji. Očekujemo nastavak Wednesdayinih avantura tijekom školovanja na Nevermore Academy nakon što je u prvoj sezoni riješila slučaj stravičnih ubojstava koja su prijetila uništenjem spomenute škole, ali i učenika koji je pohađaju.

Serija Wednesday na Netflix je stigla još u studenom 2022. i gotovo je odmah postala ogroman hit te je bila nominirana za 12 nagrada Emmy od kojih je osvojila 4. Rad na drugoj sezoni je kasnio zbog štrajka u Hollywoodu, tako da je produkcija na nastavku serije krenula tek nedavno. Alfred Gough i Miles Millar osmislili su seriju te su njezini showrunneri, a kad na streamingu možemo očekivati novu sezonu – još nije poznato.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala