Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na male ekrane se vraća američka verzija serije U uredu?
Nakon uspješnog povratka serije "Will i Grace" samo je pitanje vremena što još NBC želi vratiti od svojih hit serija

Na male ekrane se vraća američka verzija serije "U uredu"?

Foto: YouTube

NBC bi nam uskoro mogao dovesti još jednu novu staru seriju!

TVLine piše kako pouzdani izvori tvrde da se radi na povratku obožavane humoristične serije (mockumentary) U uredu i to već za sljedeću sezonu (2018. / 2019.). Radnja bi ponovno bila smještena u Dunder Mifflin Scranton s nekim dobro poznatim likovima i glumcima te ponekim novim. Ono što se sigurno zna jest da Steve Carell neće ponoviti svoju ulogu legendarnog Michaela Scotta, kojeg je glumio u sedam od ukupno devet sezona.

Otprilike mjesec dana prije no što se na male ekrane vratila NBC-jeva serija Will i Grace predsjednik mreže Bob Greenblatt je novinarima otkrio da su mu serije U uredu i Televizijska posla među prvima za koje bi htio da se ponovno nađu na malim ekranima. „Često pričamo o Uredu. Zadnjih nekoliko godina sam četiri puta ozbiljno razgovarao s Gregom Danielsom (jedan od tvoraca serije i showrunner, op.a.) o tome i uvijek je 'možda jedan dan, ali ne sada'. Znači ako želi ponovno raditi na seriji, ja sam za“, tada je rekao.

Ponovno prikazivanje serije Will i Grace je počelo 28. rujna i dosad je pobrala samo riječi hvale tako da je ispala priličan komercijalni uspjeh za NBC (nominirana je za dva Zlatna globusa: kao najbolja TV serija mjuzikl ili komedija te Eric McCormack za najboljeg glumca u TV seriji mjuzikl ili komedija) stoga nije čudno ako uskoro stigne vijest o početku snimanja nove sezone serije U uredu.

Uz Carella glavne zvijezde serije su bili Rainn Wilson kao Dwight Schrute, John Krasinski kao Jim Halpert, Jenna Fischer kao Pam Beesly, Leslie David Baker kao Stanley Hudson, Brian Baumgartner kao Kevin Malone, Angela Kinsey kao Angela Martin koji su se pojavili u svih 188 epizoda. Zapaženi su bili B.J. Novak kao Ryan Howard, Mindy Kaling kao Kelly Kapoor, Ed Helms kao Andy Bernard te James Spader kojeg smo gledali kao Roberta Califoniju u 25 epizoda.

NBC zasad nije potvrdio, ali ni opovrgnuo ove navode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala