Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney predstavio teaser trailer za Mufasa: The Lion King
U središtu radnje prequela su mladi Mufasa i Scar, u kinima ovog prosinca

Disney predstavio teaser trailer za "Mufasa: The Lion King"

Foto: YouTube

Upoznajte lava koji je promijenio živote mnogih!

Disney je jučer predstavio prvi teaser trailer za Mufasa: The Lion King, priču o lavu čija je sudbina u originalnom Kralju lavova malo koga ostavila ravnodušnim. CGI film nastavak je inačice iz 2019. Jona Favreaua, ali ujedno i njezin prequel jer Rafiki počinje prepričavati legendu o Mufasi mladoj lavici Kiari, kćeri Simbe i Nale.

Priča je tako ispričana u flashbackovima pa ćemo upoznati Mufasu kao ostavljenog lavića, usamljenog i samog sve dok ne upozna suosjećajnog lava Taku (kasnije Scar!) – nasljednika kraljevske linije. Slučajni susret pokrenuo je niz nemilih događaja i raznih avantura u kojoj mnogi traže svoje ja i mjesto pod suncem, a u svemu tomu prijateljstva će biti stavljena na kušnju.

Svoje su glasove posudili mnoga nova imena, ali ima tu i već dobro poznatih: Aaron Pierre kao Mufasa, Kelvin Harrison Jr. je Taka (Scar), Tiffany Boone kao Sarabi, Kagiso Lediga kao mladi Rafiki, Preston Nyman kao Zazu, Mads Mikkelsen kao Kiros, Thandiwe Newton kao Takina majka Eshe, Lennie James kao Takin otac Obasi, Anika Noni Rose kao Mufasina majka Afia, Keith David kao njegov otac Masego, John Kani kao Rafiki, Seth Rogen kao Pumbaa, Billy Eichner kao Timon, Donald Glover kao Simba, uz Blue Ivy Carter koja je posudila glas Kiari, a njezina majka Beyoncé Knowles-Carter je Nala.

Nagrađivani tekstopisac Lin-Manuel Miranda napisao je pjesme za film, uz dodatnu glazbu i izvedbu Leba M-a. Ostale glasove posudili su Braelyn Rankins, Theo Somolu, Folake Olowofoyeku, Joanna Jones, Thuso Mbedu, Sheila Atim, Abdul Salis i Dominique Jennings. Film je režirao Barry Jenkins prema scenariju Jeffa Nathansona.

Mufasa: The Lion King u kina bi trebao stići 20. prosinca, taman u blagdansko vrijeme.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala