Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.5.
Nove epizoda odličnih emisija te hit filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Baby Lasagna, Let 3, Kasandra, Tereza Kesovija i Christina Aguilera u novoj epizodi!

20 godina zajedno, RTL u 20:15 sati
Nastavak posebne, rođendanske emisije.

Američki zapad, HTV 3 u 22:30 sati
Nakon poraza u bitki kod Little Bighorna, američka vojska zauzima Crne planine i prisiljava Bika Koji Sjedi da pobjegne u Kanadu, a Ludog Konja da se preda u rezervatu.

FILMOVI

Gušter, Doma TV u 20 sati
Clintovo redateljsko umijeće ovoga puta nije bilo toliko hvaljeno kao neki njegovi kasniji radovi, međutim njegova genijalnost prisutna je u svakom kadru ovog vratolomnog filma u kojem je Clint dokazao zašto je jedna od najvećih faca koji je filmski svijet ikada imao.

Noć u muzeju, HTV 1 u 21:20 sati
Dvorane Prirodoslovnog muzeja ispunjene su najnevjerojatnijim stvarima koje su zauvijek zamrznute u vremenu. Ili… jesu li doista?

Alien protiv Predatora 2, RTL u 22:20 sati
Kada se brod Predatora koji prenosi paukolike embrije Aliena sruši izvan malog grada u Sjedinjenim Državama, elitni Predator bude poslan da počisti nered. Vlada Sjedinjenih Država želi jednostavno spriječiti širenje izvanzemaljske vrste, ali situacija postaje prava borba za preživljavanje.

Bohemian Rhapsody, Nova TV u 22:50 sati
Film o jednom od najvećih rock bandova svih vremena i čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

Posljednji dvoboj, RTL u 0:20 sati
U režiji redatelja Ridleya Scotta snimljena je impresivna epska povijesna akcijska drama koju je National Bord of Review, utjecajna američka filmska institucija, proglasila jednim od najboljih filmova 2021. godine.

I sunce je zvijezda, HTV 1 u 0:35 sati
Natasha je cura koja vjeruje samo u činjenice i znanstvene dokaze. Nikakvu sudbinu. Nikakve zvijezde. Ne zanosi se snovima koji se nikada ne ostvaruju. Definitivno nije od onih cura kojima se dogodi da nalete na zgodnog dečka na ulici, usred njujorške gužve, i odmah se zaljube u njega. Pogotovo ne u trenutku kada njezinu obitelj očekuje deportacija na Jamajku u idućih dvanaest sati. Zaljubiti se u nepoznatog dečka nikako ne može biti njena priča. Ili?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala