Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Popularni hrvatski dječji filmovi na Drugom programu HTV-a
Najmlađi gledatelji već od ove nedjelje mogu uživati u nezaboravnim dječjim filmovima na HRT-u

Popularni hrvatski dječji filmovi na Drugom programu HTV-a

S HRT-a stižu dobre vijesti za naše najmlađe gledatelje! Od 10. kolovoza na Drugom programu očekuju ih nezaboravni dječji filmovi u kojima su uživale generacije gledatelja.

Vlak u snijegu 10. kolovoza

Prvi od četiri filma koje će imati prilike vidjeti u terminu nedjeljom u 18 sati je "Vlak u snijegu", snimljen prema jednom od najpopularnijih romana omiljenog dječjeg pisca Mate Lovraka. Ova prekrasna priča o prijateljstvu i slozi u snijegu zametenih malih zadrugara popraćena je bezvremenom skladbom Arsena Dedića "Kad se male ruke slože", a u glavnoj ulozi nastupa Slavko Štimac.

Tajna starog tavana 17. kolovoza

Tjedan dana kasnije, 17. kolovoza, na rasporedu je "Tajna starog tavana" scenarista i redatelja Vladimira Tadeja. Zanimljiv film o dva odvažna dječaka čije naizgled dosadno ljetovanje iznenada postaje prepuno akcije kada na starom tavanu pronađu davno zaboravljeni izum.

Družba Pere Kvržice 24. kolovoza

Slijedi "Družba Pere Kvržice", priča o grupi dječaka koji svojom velikom voljom i slogom poduzimaju pothvat važan za dobrobit cijelog sela - obnovu stare vodenice. Dodajmo kako u ovom filmu nećete samo uživati u avanturama i sjajnoj glumi malih junaka, nego i u idejama koje promiče. Film "Družba Pere Kvržice" nosi i moralnu pouku, ističe važnost poštenja i pravednosti, zajedništva i ljubavi prema prirodi.

Čudnovate zgode šegrta Hlapića 31. kolovoza

Posljednji zaplet koji će razveseliti naše najmlađe su "Čudnovate zgode Šegrta Hlapića" koje ćemo gledati u nedjelju 31. kolovoza. "Čudnovate zgode Šegrta Hlapića" animirana su ekranizacija priče hrvatske književnice Ivane Brlić Mažuranić. U njoj malog junaka Hlapića i njegovog vjernog psa Bundaša čeka niz pustolovina u koje se upuštaju zahvaljujući, ni manje ni više, nego tijesnim čizmicama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala