Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


7. rođendan Klasik TV-a
Klasik TV vas za svoj 7. rođendan nagrađuje vrijednim nagradama kroz 7 tjedana, a na programu vas očekuju i novi zanimljivi filmovi

7. rođendan Klasik TV-a

Klasik TV ove jeseni slavi svoj 7. rođendan, prometnuvši se u jedan od najgledanijih IPTV/Cable kanala u Hrvatskoj i regiji. Program Klasik TV-a sastavljen je isključivo od filmova i serija iz cijele regije, kako klasika kojih se svi rado sjećamo, tako i novih naslova. Klasik TV 24 sata dnevno ispunjavaju kultni igrani filmovi i hitovi iz svih zemalja regije, vrhunski dokumentarci, crtani filmovi koji bude lijepa sjećanja i, naravno, sjajne serije koje nikada ne dosade.

Kanal je zamišljen kao mjesto susreta regionalnog filma, svih onih s ovih prostora koji vole film, bez obzira da li ga snimaju ili samo gledaju. To je mjesto buđenja lijepih uspomena, ali i mjesto promocije recentnih filmskih ostvarenja. Klasik TV emitira se u cijeloj regiji, zastupljen je na najvećim platformama i broj gledatelja kontinuirano raste.

“Vrlo smo zadovoljni što su nas gledatelji prepoznali. Od njih i operatera dobivamo puno pohvala za svoj kanal i program. Velika prednost je što nas mogu gledati svi bez obzira na godine. Mlade zanima što su njihovi roditelji gledali, a stariji se žele podsjetiti omiljenih filmova. Klasik TV-om publika je dobila baš ono što je nedostajalo na tržištu – televizijski kanal na kojem, gledajući filmove, mogu naučiti sve o povijesti filmske umjetnosti na ovim prostorima. Danas je Klasik TV jedan od najvećih promotora filma i izvoznika kulture u regiji”, izjavila je direktorica i osnivačica Klasik TV-a Maja Jelisić Cooper.

Program Klasik TV-a žanrovski je raznolik (prikazuju se komedije, partizanski spektakli, trileri, ljubavni filmovi, drame, satire...), ali prikazuju se i ostali filmski rodovi, ne samo dugometražni igrani filmovi, nego i  dokumentarni , animirani, eksperimentalni filmovi. Svakoga dana u programu Klasik TV-a sudjeluju svi najveći glumci iz bivše Jugoslavije (Bata Živojinović, Ljubiša Samardžić, Milena Dravić, Boris Dvornik, Neda Arnerić, Slavko Štimac, Pavle Vujisić, Mija Aleksić, Miodrag Petrović-Čkalja, Dragan Nikolić, Rade Šerbedžija, Rade Marković, Ljuba Tadić, Bora Todorović, Tatjana Bošković, Bata Stojković, Sonja Savić i mnogi drugi).

Najgledaniji filmovi i serije na Klasik TV-u su Bitka na Neretvi, Valter brani Sarajevo, Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug, Vuk samotnjak, Jelenko, Kuda idu divlje svinje…Od 11. mjeseca program će obogatiti za još pet vrhunskih filmova: makedonski film Iluzija, debitantski film Svetozara Ristovskog na programu je u četvrtak 2.11. u 20:25h; dokumentarni film Selo bez žena Srđana Šarenca, koji na Klasik TV-u možete gledati u četvrtak 9.11. u 20:10h; hrvatsku crnu komediju 72 dana, debitantski dugometražni film Danila Šerbedžije gledajte u četvrtak 16.11. u 20:40h; klasik Vatroslava Mimice Kaja, ubit ću te na male ekrane stiže u četvrtak 23.11. u 20:40h; i kultna drama o Romima Emira Kusturice Dom za vešanje, koja nas čeka u četvrtak 30.11. u 20:35h. Od 12. mjeseca emitirat će se i kultna humoristična serija Leteći cirkus Montyja Pythona.

Povodom 7. rođendana Klasik TV nagrađuje svoje gledatelje vrijednim nagradama (TV, tablet, smartphone, eksterni hard disk, slušalice smikrofonom i smartwatch, majice s poznatim citatima iz filmova) kroz niz natječaja koji traju sve do 15.12. Više informacija o sudjelovanju u nagradnim natječajima i nagradama saznajte na Facebook stranici Klasik TV-a: www.facebook.com/klasiktv.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala